Velkommen til mitt lille reisehjørne på internettet! Jeg er Ingrid, 34 år, utdannet innen markedsføring og er jobber med salg i hotellbransjen. Det siste gir muligheter innen reise som jeg vet å benytte meg av!

Hotellkjeden jeg er ansatt i har avtaler med utenlandske hotellselskap. Dermed er det mulig for oss ansatte å bo rimelig over det meste av Europa, samt her og der ellers i verden. Men, det er slettes ikke alltid jeg tar med meg denne fordelen. Jeg vet nemlig det meste om hvordan man får rimeligere hotellrom, uansett om man jobber i bransjen. Slike tips deler jeg her på nettsiden min.

Som rimelig reisevant mener jeg at jeg kan en del om øvrige reisekostnader også. Mekanismene for hvordan hotellrom prises er ikke så veldig annerledes hos de fleste flyselskap, for å ta ett eksempel. Bestillingstidspunkt har mye å si, sesong, hvilke selskap du henvender deg til likeså. Dette gjelder også leiebil, for de som vil farte litt rundt når de er på tur. Faktisk er det mulig å spare penger også på togbilletter, spesielt hvis togselskapet er privateid og ikke statlig drevet.

Følg med følg med! Her skal du få masse tips om hvordan ferien din blir billigere. Bruk de sparte pengene på å pleie deg selv, spis bedre, gjør litt shopping og få fotmassasje når du har trasket rundt og opplevd alt det spennende destinasjonen byr på.